از جمله ویژگیهای شاخص قیام امام حسی(ع)، خونین شدن این قیام با خون مطهر شهیدان، بهویژه حضرت علی اصغر(ع)است. بر اساس نقل مقاتل و کتابهای تاریخی و مفاد زیارتنامهها، امام حسین(ع)در روز عاشورا خون زخم و جراحت خویش را به آسمان پاشید و صورت مبارکش را با آن رنگین کرد. همچنین خون علی اکبر(ع)و علی اصغر(ع)را نیز به هنگام شهادت به آسمان پاشید و قطرهای از آن خونها به زمین بازنگشت. بر این خونین کردن صحنه شهادتِ بهترین عزیزان از سوی امام حسین(ع)، بهویژه علی اصغر(ع) منطق و اهدافی حاکم است. نوشتار پیش رو با روش توصیفی _ تحلیلی و شیوه کتابخانهای، به کشف این منطق خون میپردازد.
رنجبر حسینی, محمد, فرحزادی, فاطمه. (1397). منطق خون در قیام امام حسین(ع) با نگاهی بر شهادت حضرت علی اصغر(ع). پژوهشنامه معارف حسینی, 3(10), 8-27.
MLA
محمد رنجبر حسینی; فاطمه فرحزادی. "منطق خون در قیام امام حسین(ع) با نگاهی بر شهادت حضرت علی اصغر(ع)". پژوهشنامه معارف حسینی, 3, 10, 1397, 8-27.
HARVARD
رنجبر حسینی, محمد, فرحزادی, فاطمه. (1397). 'منطق خون در قیام امام حسین(ع) با نگاهی بر شهادت حضرت علی اصغر(ع)', پژوهشنامه معارف حسینی, 3(10), pp. 8-27.
VANCOUVER
رنجبر حسینی, محمد, فرحزادی, فاطمه. منطق خون در قیام امام حسین(ع) با نگاهی بر شهادت حضرت علی اصغر(ع). پژوهشنامه معارف حسینی, 1397; 3(10): 8-27.